Kom med i nätverket av Saas-intresserade personer

För ett par veckor sedan hade jag ett spännande möte med Kundo-gänget där vi diskuterade molntjänstbolag. Vad vi konstaterade var att det alltid är bra med erfarenhetsutbyte som kan hjälpa varandra att snabbare att nå insikter om vad som fungerar, vad som är värt att prova och få inspiration av andra entreprenörer i största allmänhet.

Mötet inspirerade mig till att starta en grupp på Meetup ”Sthlm Saas and Online Businesses” med fokus på frågor som rör B2B molntjänster. Tanken är att samla personer som är intresserade av att diskutera hur man driver, utvecklar och växer molntjänstbolag. Vår idé var att gruppen ska fokusera på affärssidan av Saas-bolag exempelvis kunddriven utveckling, onlinemarknadsföring, kundanskaffningsstrategier med mera.

Idag blev det också klart med den första träffen för gruppen som blir den 2 december. Lukas Duczko, VD och grundare av Scrive kommer att berätta sin resa och hur det gick till när de sökte sig fram till sin ”product-market-fit”.  Idag är Scrive ledande e-signeringstjänst i Norden med kunder som Avanza Bank, 3, Let’s deal med flera.

Är du intresserad av molntjänstbolag, onlinemarknadsföring eller andra närliggande teman? Kom med i vår Meetup-grupp eller dyk upp den 2 december.