Svenskt SaaS Index – intresseanmälan

Alla SaaS-entreprenörer jämför sina nyckeltal med varandra för att kunna förstå olika aspekter i sina affärsmodeller och sin interna effektivitet. Ofta avslöjar nyckeltalen insikter om skillnader mellan olika bolag och leder till ökad förståelse både om sin egen och andras affär. Att analysera sina nyckeltal är en bra hjälp att hitta förbättringsområden och kan ge inspiration att testa nya vägar för olika områden inom sitt bolag.

För att bättre förstå hur de bästa entreprenörerna har lyckats bygga sina företag har vi på Cloud Capital börjat samla ihop nyckeltal från svenska snabbväxande SaaS-bolag. I våras arrangerade vi en workshop med en utvald grupp SaaS-entreprenörer som delade sina nyckeltal med varandra och de som var med hittade alla flera nya insikter kring sitt bolagsbyggande.

Nu bjuder vi in fler svenska SaaS-bolag att tillsammans med oss bygga upp benchmarking-data genom att delta i vår undersökning och därmed också få ta del av resultatet direkt när det är sammanställt. Är du intresserad av att vara med, eller vet någon som borde vara med? Anmäl intresse via den här länken så kommer vi inom kort återkomma med mer info om hur insamlingen av data går till:

Intresseanmälan – Svenskt SaaS Index

(All data som samlas in kommer redovisas i aggregerad form och enskilda svar kommer förstöras efter sammanställningen av datan är klar)