Stockholm SaaS Meetup – träff med Erik Syren

I December 2013 startade nätverket ”Stockholm SaaS and Online Business” och sedan dess har gruppen träffats regelbundet för att knyta kontakter och utbyta erfarenheter mellan SaaS-entreprenörer. Dessutom har en växande grupp medlemmar åkt tillsammans till konferensen SaaStr Annual i San Francisco de senaste åren. Idag har gruppen 550+ medlemmar som alla driver eller har anknytning till SaaS-bolag i Sverige.

20 september är det dags för nästa träff och då kommer Erik Syrén från LIME CRM berätta om bolaget och dess resa till 200+ mkr i omsättning och verksamhet i hela norden. Bland annat kommer vi få höra om hur Lime såldes till Bisnode för att bara ett par år senare köpas ut igen (Erik deltog i båda affärerna). Dessutom kommer Erik beskriva hur deras fokus på bolagets värderingar och en tydlig företagskultur har varit framgångsfaktorer som bildat fundamentet för bolagets snabba tillväxt de senaste åren.

Mer info om träffen finns här: https://www.meetup.com/Stockholm-SaaS-and-Online-Businesses/

===
Johan Crona är grundare av Cloud Capital, ett bolag som är fokuserat på expansionsfinansiering genom lån till SaaS-bolag i Norden.
===